Antena Căutare

Ramona Olaru de la Neatza are patru inele de logodnă!!! Dezvăluiri incendiare! „Primul este cel mai frumos” – Video

Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că are patru inele de logodnă, dintre care primul i se pare cel mai frumos.

Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că are patru inele de logodnă, dintre care primul i se pare cel mai frumos.

„Cred că cea mai frumoasă bijuterie pe care o am este primul inel de logodnă. Primul, pentru că am patru. Nu m-am putut opri la unul. Nu aș putea să trec peste, să nu îi spun că mi-a mai plăcut unul și c ă trebuie să mi-l ia”, a spus Ramona Olaru.

„Surprinzător, mi-a ales bine primul inel de logodnă. Este cel mai frumos, cel mai simplu, dar în același timp este cel mai prețios”, a mai spus ea.

Mai multe detalii despre ce bijuterii prețioase au vedete precum Diana Munteanu, Alina Eremia, Oana Matache și Andreea Răducan sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”:

„Neatza cu Răzvan și Dani” lansează concursul „Eu am un superbebe!”. Cei mai drăgălași bebeluși se văd la cel mai iubit ... Beneficiile atletismului pentru dezvoltarea copilului. La ce vârstă este bine să-ţi duci copilul la atletism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x