Antena Căutare

Ramona Olaru și-a terorizat iubitul. I-a turnat o stică cu apă pe cap, în timp ce dormea

Ramona Olaru a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani cum și-a terorizat iubitul. Vecina matinalului de la Antena 1 i-a turnat o stică cu apă pe cap, în timp de dormea!

Răzvan aduce în paltoul emisiunii năsprava pe care jucăușa Ramona Olaru i-a făcut-o iubitului ei Cuza de la Noaptea Târziu la ora cinci dimineața "Eu cred că de mâine va veni la emisiune tunsă pixie. Fac pariu chiar acum! Eu zic că până mâine o tunde", spune Răzvan.

Intervine și Dani imediat luându-i apărarea lui Cuza: "De ce ai arunca jumătate de sticlă de apă în cap unui om care doarme dimineața?"

Ramona nu întârzie să răspundă și explică de ce gestul ei este unul cât se poat de potrivit: "Pentru că el adoarme foarte târziu, pe la două, trei noaptea și dimineața înjură că eu îl trezesc, îl deranjez. Vreau și eu să vadă cum este să te deranjeze cineva lacinci jumătate".

Deranjul cel mai mare, ca să înțelegeți, este că televizorul la care se uită domnul Cuza este în dormitorul lor. Pe Ramona o deranjează foarte tare lumina și el nu înțelege să își schimbe programul de vizionat seriale motiv pentru care i-a aplicat această pedepasă "udă".

Horoscopul zilei, 8 aprilie 2020. Nativii berbec se pot simți agasați și sufocați în relațiile lor... Vrei să râzi un pic? Iată viralul cu poliția în acțiune: "Ce faci străine la poarta mea? Du-te de acolo nu mai stri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x