Antena Căutare

Ramona Olaru, ținuta cu un decolteu cuminte. Ce a ales să poarte asistenta TV și cum a atras atenția publicului

Ramona Olaru a prezentat rubrica meteo în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" într-o ținută cu un decolteu cuminte, însă partea de jos a atras atenția telespectatorilor.

Ramona Olaru într-o rochie roz și scurtă Galerie
Ramona Olaru se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc | Instagram

Ramona Olaru se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este evident din aparițiile sale televizate din cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", unde prezintă rubrica meteo. Aceasta și-a obișnuit telespectatorii cu stilul său vestimentar, dar și carisma sa.

La 31 de ani, frumoasa asistentă TV se mândrește cu cele mai apetisante forme și nu ezită să se afișeze cu acestea atât în mediul online, unde este foarte activă și împărtășește cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente, cât și pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Citește și: Ramona Olaru, rochia de prințesă care a atras toate privirile. Cum au reacționat oamenii din mediul online când au văzut-o

Vecina de la Neatza este posesoarea unui trup perfect, iar în această dimineață a decis să își evidențieze aspectul fizic într-o ținută spectaculoasă, cuminte în partea de sus, dar îndrăzneață în partea de jos.

Cum arată rochia pe care a purtat-o Ramona Olaru în partea de jos

Ramona Olaru a atras toate privirile asupra sa în această dimineață cu ținuța sa cuminte, dar foarte provocatoare simultan. Frumoasa blondină a prezentat rubrica meteo într- un top cu decolteul ce denotă seriozitate, însă fusta cu crăpătură adâncă a pus pe jar publicul masculin și i-a scos în evidență picioarele lungi.

Asistenta TV continuă să impresioneze cu formele sale, stilul vestimentar, dar și felul său de a fi, iar laudele și reacțiile pozitive din partea celor care o urmăresc apar imediat, semn că este iubită de un număr mare de persoane.

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Ramona Olaru: „Trebuia să leșinați la cum m-am tuns”

Pe lângă aparițiile sale de la televizor, Ramona Olaru face furori în mediul online cu cele mai provocatoare ipostaze. Aceasta își bucură cei 278.000 de urmăritori de pe Instagram cu fotografii incendiare și cu cele mai sexy ținute.

Ramona Olaru și Cuza au făcut echipă la Neatza cu Răzvan și Dani

Toți știu de faptul că Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au avut o poveste de iubire care s-a destrămat într-un final, însă cei doi s-au decis să păstreze o relație bună, lucru evident din ultima lor întâlnire din cadrul emisiunii matinale Neatza cu Răzvan și Dani.

„Am format două echipe spontane și total aleatoriu. Echipa formată din Cuza și Ramona în stânga și echipa formată din Diana Munteanu și Nicolai Tand în dreapta”, a spus în glumă Florin Ristei, înainte de a da start jocului.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au primit provocarea din partea lui Florin Ristei de a juca împreună hochei cu scaunele, iar acest lucru le-a adus câștigul.

„Împreună cu el câștig. Am câștigat”, a spus Ramona Olaru, îmbrățișându-l pe colegul ei de echipă, semn că cei doi au păstrat o relație de prietenie, deși s-au iubit o perioadă lungă de timp și au împărțit cele mai frumoase momente împreună.

O puteți vedea pe Ramona Olaru de luni până vineri, de la 8:00, și duminică de la 10:00 la "Neatza cu Răzvan și Dani", pe Antena 1.

Tort de morcovi cu cremă de brânză și glazură de ciocolată, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Elena Ionescu, apariție răvășitoare la Neatza. Ce ținută a purtat artista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x