Antena Căutare

Ramona Olaru, un izvor nesecat de informații! Dani Oțil: "Cum poți să ții minte toate versurile astea, la școală țineai minte la fel de bine o lecție?"

În fiecare dimineață, Răzvan Simion și Dani Oțil învață ceva nou de la colega lor, Ramona Olaru, cea mai nouă membră de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil reproduce glume făcute de Ramona! Ramona: "Ce glume bune fac! Ce funny sunt când le spui tu!"

Vecinii de la "Neatza cu Razvan și Dani" sunt foarte mândri de cea mai nouă colegă a lor, Ramona Olaru. Dani povestește că "Întâi am testat-o la Prieteni și am văzut că duce mult", spre deosebire de alte colege care erau "stricăcioase". Colegele dinainte băgau puțin în forță, iar după aceea trebuia să tragi de ele, să le umbli pe colo, pe colo "la motor nu ne-am băgat, doar la caroserie"

În timp ce Ramona fredonează câteva versuri dintr-o piesă de "cartier", băieții sunt uimiți de capacitatea ei de a le reține. "La școală dacă trebuia să ții minte o lecție, o țineai minte la fel de bine? Răspunsul Ramonei i-a făcut pe toți să izbucnească în râs!

Dani Oțil a adormit la cinematograf: "Joi am ațipit, 15 minute îmi lipsesc și acum din film"... În ce epocă istorică ai fi vrut să trăiești? Dani Oțil și Răzvan Simion lansează provocarea zilei: "În România avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x