Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

Ramona Olaru, un izvor nesecat de informații! Dani Oțil: "Cum poți să ții minte toate versurile astea, la școală țineai minte la fel de bine o lecție?"

În fiecare dimineață, Răzvan Simion și Dani Oțil învață ceva nou de la colega lor, Ramona Olaru, cea mai nouă membră de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil reproduce glume făcute de Ramona! Ramona: "Ce glume bune fac! Ce funny sunt când le spui tu!"

Vecinii de la "Neatza cu Razvan și Dani" sunt foarte mândri de cea mai nouă colegă a lor, Ramona Olaru. Dani povestește că "Întâi am testat-o la Prieteni și am văzut că duce mult", spre deosebire de alte colege care erau "stricăcioase". Colegele dinainte băgau puțin în forță, iar după aceea trebuia să tragi de ele, să le umbli pe colo, pe colo "la motor nu ne-am băgat, doar la caroserie"

În timp ce Ramona fredonează câteva versuri dintr-o piesă de "cartier", băieții sunt uimiți de capacitatea ei de a le reține. "La școală dacă trebuia să ții minte o lecție, o țineai minte la fel de bine? Răspunsul Ramonei i-a făcut pe toți să izbucnească în râs!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro