Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Ramona Olaru, un izvor nesecat de informații! Dani Oțil: "Cum poți să ții minte toate versurile astea, la școală țineai minte la fel de bine o lecție?"

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oțil reproduce glume făcute de Ramona! Ramona: "Ce glume bune fac! Ce funny sunt când le spui tu!"

Vecinii de la "Neatza cu Razvan și Dani" sunt foarte mândri de cea mai nouă colegă a lor, Ramona Olaru. Dani povestește că "Întâi am testat-o la Prieteni și am văzut că duce mult", spre deosebire de alte colege care erau "stricăcioase". Colegele dinainte băgau puțin în forță, iar după aceea trebuia să tragi de ele, să le umbli pe colo, pe colo "la motor nu ne-am băgat, doar la caroserie"

În timp ce Ramona fredonează câteva versuri dintr-o piesă de "cartier", băieții sunt uimiți de capacitatea ei de a le reține. "La școală dacă trebuia să ții minte o lecție, o țineai minte la fel de bine? Răspunsul Ramonei i-a făcut pe toți să izbucnească în râs!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI