Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Ce ascultă Dani Oțil, dimineața, în mașină: "Amalia, tu știi piesa "Bagaboantă-i soacră-mea"? Nu ştii cine este Sandu Ciorbă?"

Dani a început ziua în forţă. Muzica pe care o ascult în drum spre platou pare să îi prindă bine matonalului. Veselia este la cote maxime!

Dani a început ziua în forţă. Muzica pe care o ascult în drum spre platou pare să îi prindă bine matonalului. Veselia este la cote maxime!

Curioşi ce melodie ascultă? Chiar n-o să vă vină să credeţi: "Amalia, tu ştii piesa "Bagaboantă-i soacră mea"? Nu ştii cine este Sandu Ciorba?". Vestea pare să o fi şocat pe colega Flavia: "Cine este acest Ciorbă?".

"Este o melodie despre viaţă. Când te pregăteşti de căsătorie, trebuie să ştii în ce te bagi", explica Dani, în amănunt, urmând o adevărată analiză pe text.

"Barda cu care vă mâna în luptă s-a înmuiat". Puberu, cameramanul de la Neatza, îndrăgostit până peste cap: &q... Nimic nu va mai fi la fel! Racii fac greșeli la locul de muncă. Horoscopul Zilei, 29 martie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x