Antena Căutare

Motivul pentru care Dani Oțil lipsește azi din emisiune. Răzvan e pus pe glume: "De ziua fericirii, își cere iubita în căsătorie"

Dani Oțil lipsește astăzi de la Neatza! Răzvan Simion a dezvăluit motivul pentru care colegul său de platou lipsește din emisiune. Să fie traficul? Să fie alarma care n-a sunat? Nici vorbă! De ziua fericirii, Oțil își cere iubita în căsătorie. Sigur, explicația lui Răzvan este strict o glumă. 

Dani Oțil lipsește astăzi de la Neatza! Răzvan Simion a dezvăluit motivul pentru care colegul său de platou lipsește din emisiune. Să fie traficul? Să fie alarma care n-a sunat? Nici vorbă! De ziua fericirii, Oțil își cere iubita în căsătorie. Sigur, explicația lui Răzvan este strict o glumă.

S-a făcut ora 8 fix, a intrat genericul "Neatza cu Răzvan și Dani", dar ce să vezi? Ia-l pe Dani de unde nu-i! În poziția de drepți, la "apel" s-au prezentat dis-de-dimineață doar Răzvan și Cătălin Oprișan, alături de fete.

Și tot Răzvan a fost cel care l-a dat de gol. Unde e Oțil? "Pentru că astăzi este Ziua Mondială a Fericirii, dar și ziua în care se fac cereri în căsătorie, al nostru Dani urmează să facă marele pas. "Ce mârlan!" încheie prezentatorul în spirit de glumă.

Urmează să devii mămică? Trebuie să știi care îți sunt drepturile la locul de muncă, după concediul maternal... Programul "Rabla" debutează pe 5 aprilie. Schimbări în 2019 pentru cei care vor să-și caseze mașina veche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x