Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cine ar fi crezut?! Răzvan a făcut un număr senzațional de dresaj cu doi căței simpatici!

 

Dimineață de senzație la „Neața”, după ce clovnul Cristiano și-a făcut apariția în platoul emisiunii alături de cei doi câini ai săi!

Și ca numărul de magie să iasă spectaculos, clovnul Cristiano l-a rugat pe Răzvan Simion să îl ajute. Nu numai că a primit un cadou complet neașteptat, dar matinalul a asistat la un număr de dresaj de cinci stele!

Simpaticii patrupezi chiar au făcut spectacol cu mișcările lor, iar momentul a fost unul cu adevărat special!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi tot numărul de magie și dresaj!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI