Antena Căutare

Răzvan dezvăluie o amintire...cu care nu se mândrește! Ce a făcut Dani când au fost împreună la mare pentru prima oară? „Îmi era o rușine cu el...”

Răzvan Simion de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit despre cele mai amuzante întâmplări de la plajă! Iar detaliile sunt savuroase!

Răzvan Simion de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit despre cele mai amuzante întâmplări de la plajă! Iar detaliile sunt savuroase!

Cine ar fi crezut că pe simpaticii matinali îi leagă numeroase amintiri și din viața privată, unele care mai de care mai amuzante? Este și cazul episodului în care Dani a văzut marea pentru prima oară:

„Prima dată când am fost cu Dani la mare...pupa nisipul. Îmi era o rușine cu el...”, a spus Răzvan Simion!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii! Și nu uita să intri pe pagina emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să savurezi mai multe momente amuzante!

Râzi cu lacrimi! Akan Cosmin de la „iUmor” este ultimul personaj care a cucerit Facebook-ul! „Iubita mea nu prea știe de... Dani i-a șocat pe toți cu o mărturisire total neașteptată! Oare ce se întâmplă în sufletul lui? „Îmi doresc să plec într...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x