Antena Căutare

Răzvan Fodor a aflat ceva ce i-a rupt inima, după ce s-a întors din „Asia Express”, sezonul 3! „Mi-a povestit după” – VIDEO

Răzvan Fodor a aflat ceva ce i-ar rupt inima, acasă, după ce s-a întors din cel mai dur reality-show, „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”.

Concurentul din „Asia Express” a povestit că, inițial, fiica lui, Diana, în vârstă de 9 ani, a fost foarte încântată că tatăl ei va pleca pe „Drumul Comorilor”. Apoi, însă, lucrurile s-au schimbat.

„A fost foarte încântată că mă duc și că intru în această experiență, dar până la urmă s-a prins că e rău de tot cu tati plecat de acasă – chestie pe care mi-a povestit-o după ce m-am întors”, a spus Răzvan Fodor, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De ce îi este dor lui Răzvan Fodor, din „Asia Express”

Răzvan Fodor a recunoscut că, deși în această perioadă îi place să fie comod, îi este dor de câteva lucruri din „Asia Express”.

„Mi-e dor de alergătura aia și de hăhăiala aia. Eu râdeam cu Sorin. Parcă îmi aducea aminte de școală, când făceam tâmpenii de dimineață”, a recunoscut el.

Vedetele de la Asia Express s-au apucat de afaceri în Taiwan și au făcut spectacol! Ce s-a întâmplat în ediția 29 din sezonul 3 al emisiunii

Acum, însă, Răzvan Fodor își dă voie să fie un om comod, după cum a recunoscut, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Când îmi dau voie să fiu comod, da, sunt un tip comod. În perioada asta, stau. Nu fac foarte multe lucruri pe zi, nu îmi dau foarte mute sarcini”, a spus Răzvan Fodor.

Urmăriți interviul integral cu Răzvan Fodor în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De ce sunt bolnavii de diabet cei mai afectați de coronavirus? Cum se pot apăra, în perioada aceasta, de infecția cu COV... Răzvan Fodor a dat din casă! Cum a sărbătorit de Florii, singur, cu soția lui. „Am și eu nume de floare!” - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x