Antena Căutare

Răzvan Lucescu, interviu special la Neatza cu Răzvan şi Dani: „M-au primit ca pe un adversar”

Antrenorul Răzvan Lucescu a adus titlul de campionă a Greciei celor de la PAOK Salonic, după o pauză de 34 de ani! Tehnicianul a oferit un interviu special la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Antrenorul Răzvan Lucescu a adus titlul de campionă a Greciei celor de la PAOK Salonic, după o pauză de 34 de ani! Tehnicianul a oferit un interviu special la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Fără îndoială, Răzvan Lucescu este antrenorul anului, după ce a câștigat Cupa și Campionatul în Grecia cu echipa PAOK Salonic.

Astăzi, românul este iubit de toți fanii echipei pe care o antrenează, însă Lucescu nu a avut parte de o primire deloc călduroasă, atunci când a ajuns în Salonic.

„E un sentiment fantastic, de ușurare... e de luat în considerare tot ce am trăit, din primul minut, din primul pas pe care l-am făcut din avion, în Salonic, primind o grămadă de mesaje prin care mi se transmitea ce înseamnă PAOK, ce mare presiune este, cât de uriașe sunt așteptările suporterilor. Nu am fost întâmpinat cu brațele deschise, a fost o oarecare ostilitate, cauzată și de faptul că pe parcursul celor trei ani ai mei la Xanthi am avut meciuri foarte disputate, aprige, în care PAOK nu prea reușea să câștige. M-au primit ca pe un adversar.

Zi de zi, zi de zi, zi de zi a trebuit să mă lupt, împreună cu staff-ul meu tehnic, să ne impunem și să ne facem respectați. Cred că la sfârșitul acestor doi ani putem spune că ăsta este lucrul cel mai important, că am reușit să ne facem respectați și am reușit să transformăm acel moment de început într-unul foarte frumos, pe care l-am trăit, în special după câștigarea Cupei. A fost cea mai bună realizare din istoria fotbalului grec”, a povestit Răzvan Lucescu.

Interviul integral, în materialul video de mai sus.

Neatza cu Răzvan și Dani se mută în Deltă! Imagini WOW din resortul din care va emite gașca de la matinal... Lecţie de viaţă! Deşi este aproape orb, își dedică viața sportului și copiilor cu probleme: „Încercăm să nu ținem cont d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x