Antena Căutare

Răzvan Simion și Dani Oțil și-au dezvăluit idolii din copilărie: Toți voiam să fim…  

Răzvan Simion și Dani Oțil au dezvăluit ce idoli din sportul românesc aveau atunci când erau copii. Ei au menționat legende ale fotbalului românesc precum Hagi, Lăcătuș și Răducioiu.

Răzvan Simion și Dani Oțil au dezvăluit ce idoli din sportul românesc aveau atunci când erau copii. Ei au menționat legende ale fotbalului românesc precum Hagi, Lăcătuș și Răducioiu.

„Noi la Campionatul Mondial chiar ne uitam. România juca și meci de deschidere. pe parcursul campionatului toți ne visam Hagi, Lăcătuș, Răducioiu”, a spus Dani Oțil.

`Da, ne scriam cu pixul pe tricoul alb, că nu existau imprimeuri pe vremea aia și scriai 7 de la Lăcătuș, 10 de la Hagi.. pe adidași”, a spus Răzvan Simion.

În contextul succesului înregistrat recent de Simona Halep la turneul de la Roland Garros, Dani Oțil a spus că ar da o lege pentru fotografierea cu un sportive oficial.

„Cred că în weekendul ăsta măcar 1000 de fetițe își dorec să fie jucătoare profesoniste de tenis și asta s-ar putea să se vadă. Eu aș da o lege – dacă vrei să apari într-o fotografie oficială cu un sportiv oficial, - că e înghesuială mare la poze, mai ales dacă ești un pic cu funcție – trebuie să porți cu tine un act pe care trebuie să îl porți tot timpul la tine, în astfel de condiții, că ai făcut ceva pentru sportul românesc. (...) În felul ăsta am putea să cernem un pic situația”, a spus Oțil.

Răzvan Simion a intervenit spunând că lucrurile s-au schimbat de câțiva ani, copiii din ziua de astăzi gândind ușor diferit în privința persoanelor de succes.

„Speranța noastră de a ajunge mari fotbaliști, mari prezentatori, la un moment dat (...) Cumva, din viețile lor mici, oamenii arunncau cu venin spre cei care reușeau în sport, muzică, teatru, televiziune. Lucrurile s-au schimbat de ceva ani. nu mulți, dar s-au schimbat. Copilașii ăștia care sunt bază critică de fani gândesc ușor altfel. Au nevoia de a aparține unui grup ce să susțină o persoană publică, dar nu mai au răutatea și condescendețnța părinților lor. Mi se pare că ăsta e marele câștig și terenurile de tenis care cu siguranță vor fi mult mai pline de copilași”, a spus el.

Răzvan Simion și Dani Oțil i-au certat pe cei surprinși de camere lângă Halep: „Nu cioflăim gumă, foarte important”... Canicula pune stăpânire pe Capitală.Românii se topesc la 33 de grade, în iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x