Antena Căutare

Răzvan și Dani au o recomandare pentru cei care își doresc o escapadă la munte: Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov

Teleferic Grand Hotel este locul perfect pentru o escapadă la munte în zilele caniculare. Răzvan și Dani recomandă acest hotel din Poiana Brașov.

Galerie
Răzvan și Dani au o recomandare pentru cei care își doresc o escapadă la munte: Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov. | Antena 1

Recomandarea lui Răzvan Simion pentru o escapadă la munte este Teleferic Grand Hotel, unde serviciile și facilitățile sunt la superlativ.

„Când canicula ne doboară este momentul pentru o escapadă la munte. Unde? Evident în Poiana Brașov. Teleferic Grand Hotel, cel mai râvnit și premiat hotel din stațiunea montană este locul unde natura se împletește armonios cu eleganța și serviciile de înaltă clasă. Aici totul este gândit cu inima, construit din pasiune, pregătit cu atenție și suflet, acesta fiind secretul prestigiului acestui family friendly-hotel”, a spus Răzvan Simion.

Teleferic Grand Hotel, locul perfect pentru o escapadă la munte în zilele caniculare. Ce recomandă Răzvan și Dani

Dani a fost la Teleferic Grand Hotel de mai multe ori și a fost impresionat de spa.

„Ce e important de știut la Teleferic, în afară că statistic vorbind familia mea crede că acolo fiul meu a fost proiectat, spa-ul de acolo mă impresionează. Celebrele fotografii cu un jacuzzi în zăpadă sunt de la ei. Spa-ul e impresionant, cu masaj cu tot. Camerele sunt pe modelul ăla pe care îl vizitam în Austria sau în Italia. Preparatele din restaurante sunt foarte bine gândite pentru toată familia și mai ales pentru copii”. a spus Dani Oțil.

Dani Oțil le-a recomandat celor care intenționează să-și facă o rezervare la Teleferic Grand Hotel să intre pe site unde găsesc o reducere de 18% pentru rezervări nerambursabile.

„Ce e important de știut în perioada asta aveți 18% discount pentru rezervările nonrefundable făcute de pe site-ul hotelului https://telefericgrandhotel.ro/”, a spus Dani Oțil la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x