Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

S-au dezlănțuit! Răzvan și Dani au tras cu armele în platoul emisiunii Neatza! „Trage, nu te opri”

Jocurile Olimpice de Carantină au continuat și în această ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! De data aceasta, matinalii ne-au amuzat copios!

Dacă ieri ne-am distrat urmărind cum Dani Oțil și Ramona Olaru primesc catapulte cu frișcă în față, azi i-am putea vedea pe matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani cum folosesc tot felul de arme pentru a nimeri una din bilele ținute în aer de o suflantă!

MATINALII DE LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI AU TRAS CU ARMELE ÎN PLATOU

Treaba nu e simplă, fiindcă nimeni nu are pregătire în materie de tir sportiv! Cătălin Oprișan a folosit o armă uriașă, în timp ce Ramona a trebuit să ne demonstreze tuturor că se pricepe la tras cu țeava!

Show de zile mari la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

CITEȘTE ȘI: O catapultă cu frișcă, direct în față! Reacția lui Dani Oțil, chiar în timpul emisiunii Neatza

A fost un moment cu adevărat savuros, mai ales atunci când Razvan Simion s-a transformat într-un adevărat Rambo!

Cine s-a descurcat cel mai bine la această provocare din cadrul Jocurilor Olimpice de Carantină? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro