Antena Căutare

Răzvan Simion și Dani Oțil i-au certat pe cei surprinși de camere lângă Halep: „Nu cioflăim gumă, foarte important”

Răzvan Simion și Dani Oțil i-au certat pe oamenii care au fost surprinși de camerele de filmat în preajma Simonei Halep mestecând gumă sau butonând telefoane mobile în timp ce campioana își susținea discursul în Capitală, în urma câștigării turneului de la Roland Garros.

Răzvan Simion și Dani Oțil i-au certat pe oamenii care au fost surprinși de camerele de filmat în preajma Simonei Halep având un comportament nepotrivit momentului, unii dintre aceștia mestecând gumă sau butonând telefoane mobile în timp ce campioana își susținea discursul în Capitală, în urma câștigării turneului de la Roland Garros.

„Atunci când sunteți în spatele Simonei, stânga, dreapta, cu sau fără treabă, vă vede lumea de la televizor și vă văd și mămicile și mătușile și bunicile voastre. (…) De câte ori ești în fața vorbitorului sau în fața campionului este important să îți imaginezi ce vede mama ta la televizor sau bunica aia care îți spunea tot timpul să ai unghiile curate și batistuță. Unu – nu cioflăim gumă – foarte important. Doi – tu nu ai o relație cu camera, nu ai nimic de zis. Trei – nu te uiți în telefon pe perioada discursului”, a spus Dani Oțil.

La rândul lui, Răzvan Simion a menționat că unul dintre participanți „cioflăia o gumă”.

Ce faci când îți dai întâlnire cu o tipă pe Internet și te trezești că realitatea bate online-ul! Codin Maticiuc: ”Mi s-... Răzvan Simion și Dani Oțil și-au dezvăluit idolii din copilărie: Toți voiam să fim…  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x