Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Răzvan Simion și Dani Oțil i-au certat pe cei surprinși de camere lângă Halep: „Nu cioflăim gumă, foarte important”

 

Răzvan Simion și Dani Oțil i-au certat pe oamenii care au fost surprinși de camerele de filmat în preajma Simonei Halep având un comportament nepotrivit momentului, unii dintre aceștia mestecând gumă sau butonând telefoane mobile în timp ce campioana își susținea discursul în Capitală, în urma câștigării turneului de la Roland Garros.

„Atunci când sunteți în spatele Simonei, stânga, dreapta, cu sau fără treabă, vă vede lumea de la televizor și vă văd și mămicile și mătușile și bunicile voastre. (…) De câte ori ești în fața vorbitorului sau în fața campionului este important să îți imaginezi ce vede mama ta la televizor sau bunica aia care îți spunea tot timpul să ai unghiile curate și batistuță. Unu – nu cioflăim gumă – foarte important. Doi – tu nu ai o relație cu camera, nu ai nimic de zis. Trei – nu te uiți în telefon pe perioada discursului”, a spus Dani Oțil.

La rândul lui, Răzvan Simion a menționat că unul dintre participanți „cioflăia o gumă”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI