Antena Căutare

Răzvan și Dani lansează noi provocări la Neatza: "Kendama cu nasul"! Lidia Buble, prima victimă: „Bila trebuie să cadă în ou!”

Lidia Buble a fost invitatul special al lui Dani Oţil la provocarea "Kendama cu nasul"!  Într-una dintre cele mai geroase dimineți din această iarnă, Lidia Buble ne-a încălzit inimile!

Lidia Buble a fost invitatul special al lui Dani Oţil la provocarea "Kendama cu nasul"! Într-una dintre cele mai geroase dimineți din această iarnă, Lidia Buble ne-a încălzit inimile, dar nu a scăpat de provocările lansate de cei doi matinali!

Cu o invenție al lui Aurică, Dani a invitat-o pe lidia să bage cu nasul o bilă într-o jumătate de ou Kinder, atașate de o pereche de ochelari. „E pe măsura nasului meu!”, a glumit artista și 30 de secunde a fost la dispoziția matinalilor.

"Neatza cu Răzvan și Dani” lanseazã campania ,,Te iubesc, Mama!”

Artista a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a lansat o melodie emoționantă, care nu are cum să te sensibileze, mai ales că mai sunt numai câteva zile până în martie, „luna femeii prin excelență”!

„SĂRUT MÂNA, MAMĂ!” Lidia Buble a lansat la „Neatza” hitul primăverii, dedicat celei care i-a dat viață. Mamelor, aveți o lacrimă în colțul ochilor?!

Lidia Buble a plâns în direct la „Neatza”! „SĂRUT MÂNA, MAMĂ e o piesă despre mama, despre mine și mama mea, este ceva d... Florin Baicu, sosia lui Michael Jackson, show total în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani"! „Sunt singura sosie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x