Antena Căutare

Răzvan și Dani petrec a doua zi de Paște printre găini, cocoși și iepurași:"Am decis să ne întoarcem pe vechile meleaguri"

Cea de-a doua zi de Paște este cu totul și cu totul deosebită pentru echipa de la ”Neatza”, întrucât matinalii sărbătoresc Paștele la țară. 

Cea de-a doua zi de Paște este cu totul și cu totul deosebită pentru echipa de la ”Neatza”, întrucât matinalii sărbătoresc Paștele la țară.

Da, da, în cea de-a doua zi de Paște, platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost invadat de găini și de cocoși, de o oaie, iepurași, dar și de alte elemente ce mai amintesc de viața la țară.

”Ca orice român adevărat te așezi la masă, episodul doi, căci primul s-a săvârșit ieri. Ca mulți români, ne-am întors la obârșie, la țară. Astăzi o am pe Bianca alături, prietena mea din copilărie. Avem și găini, sper să se afle și copii în fața televizorului, ca să mai afle una-alta.”, a spus Dani.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut Dani, dar și ceilalți matinali, află în clipul de mai sus!

Cel mai mare păcat pe care-l pot face credincioșii în Săptămâna Patimilor. Sute de mii de români au greșit în post!... Au adus jocurile de pe bătătură la ”Neatza”, în a doua zi de Paște! Cum și-au făcut cucuie în cap cu lingurile de lemn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x