Antena Căutare

Răzvan și Dani petrec Paștele în familia „Neatza”

Echipa matinalului de la Antena 1 va sărbători și anul acesta Paștele în cea de-a doua familie a lor, gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Echipa matinalului de la Antena 1 va sărbători și anul acesta Paștele în cea de-a doua familie a lor, gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani”. În a doua zi de Paşte, telespectatorii sunt așteptați să se bucure alături de Răzvan, Dani, Vlăduț, Ramona, Amalia și Cătălin Oprișan încă de la prima oră a dimineții, într-o ediție în care spectacolul, invitații de seamă, jocurile caracteristice și bucatele tradiționale nu vor lipsi.

Anda Adam alături de fetița ei, Evelin, trupa Mandinga, Elena Gheorghe și Richy B sunt doar o parte dintre artiștii care vor da startul unui show special, în care voia bună, atmosfera caldă și tradițiile vor fi ingredientele principale. De la muzică la umor, gașca celor mai iubiți matinali le va pregăti invitaților tot soiul de competiții amuzante, în spiritul zilei de sărbătoare, în care Răzvan și Dani se vor întrece chiar cu vedetele prezente în platou.

Vlăduț invită telespectatorii la masa de Paște cu bunătăți românești, de la drob, cozonac, pască, la ouă încondeiate și rețete speciale cu care îi va răsfăța pe toți musafirii casei. Pentru că este primăvară, sărbătoarea va continua și în afara platoului, acolo unde gașca ”Neatza cu Răzvan și Dani” va organiza o masă tradițională îmbelșugată.

Timp de patru ore, de la 08:00, la 12:00, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o ediție cu totul și cu totul savuroasă, căci matinalii își vor uni forțele pentru a le transmite celor din fața micilor ecrane buna dispoziție și atmosfera de sărbătoare.

Tradiții și credințe populare de Paști. Ce se face și ce nu se face în Săptămâna Mare... Cel mai mare păcat pe care-l pot face credincioșii în Săptămâna Patimilor. Sute de mii de români au greșit în post!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x