Antena Căutare

Răzvan și Dani s-au apucat de cântat, dar s-a lăsat cu show de comedie! ”Mărțișoare, mărțișoare; Împărțim la fiecare...Și de aici nu mai știam, că na...”

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” după ce simpaticii matinali s-au ținut de glume și de...cântat!

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” după ce simpaticii matinali s-au ținut de glume și de...cântat!

Fiindcă este începutul lui martie și toată lumea oferă mărțișoare, Răzvan și Dani au decis că poate un dar frumos pentru telespectatori și mai ales pentru telespectatoare este un moment artistic.

Cei doi s-au apucat de cântat și s-a lăsat cu show de zile mari la „Neatza cu Răzvan și Dani” atunci când cei doi și-au etalat talentul muzical: „Mărțișoare, mărțișoare/Împărțim la fiecare...”.

Urmărește clipul video de mai sus ca să-i asculți pe cei doi simpatici matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Răzvan și Dani au spionat un show de striptease masculin! „Am aruncat și noi un ochi. Băgau banii...”... Credeai că le-ai văzut pe toate? Acesta este cel mai tare mesaj de pe Facebook:: „Âmi place oamenii deștepți, dar nu m-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x