Antena Căutare

Răzvan şi Dani spun “Neatza” de la malul mării

Dimineți pline de culoare și o atmosferă de vacanță, asta promite gașca veselă de la Neatza cu Răzvan și Dani, care din 15 iulie va transmite live, pentru două săptămâni, de la malul mării.

Dimineți pline de culoare și o atmosferă de vacanță, asta promite gașca veselă de la Neatza cu Răzvan și Dani, care din 15 iulie va transmite live, pentru două săptămâni, de la malul mării. Concursuri, muzică în aer liber, palmieri, nisip, mult soare și invitați care vor da startul distracției alături de cei mai iubiți matinali, toate acestea vor face ca diminețile telespectatorilor să fie cu totul și cu totul speciale.

“De data aceasta am ales o zonă ușor diferită, pentru că vrem să cunoaștem și o altfel de mare a noastră. Vom avea jocuri la piscină, pe plajă, sporturi de apă, tot soiul de delicii culinare pregătite de Vlăduț, iar cei mai în vogă artiști ai momentului ni se vor alătura și ei”, a mărturisit Dani Oțil. What's UP, Edward Sanda, Amna, Mandinga, Proconsul, Connect-R, Nico sunt doar câţiva dintre invitații speciali care vor fi alături de echipa Neatza la mare.

Așa se face că din 15 până pe 29 iulie, Răzvan, Dani, Amalia, Ramona și Vlăduț vor spune “Neatza”, de la 08.00, pe plaja din stațiunea Cap Aurora. După succesul întegistrat cu edițiile memorabile din Delta Dunării, cu care matinalii au reușit să fie în topul preferințelor telespectatorilor, aceștia continuă transmisia de la malul mării, transformându-și platoul într-un decor spectaculos, estival și promit momente spectaculoase, pentru zile toride de vară.

Cred că cei de acasă ne urmăresc pentru că le transmitem energie bună, încă de la prima oră a dimineții. Așa că sper, ca de și data aceasta, să aducem în casele lor atmosfera de vacanță”, a adăugat Răzvan Simion.

Cei mai buni aruncători de sulița din România, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani... Ce filme să vezi weekendul ăsta. Irina Margareta Nistor îți recomandă: Once Upon a Time In Hollywood, Yesterday, Fast &a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x