Live acum
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Răzvan şi Lidia şi-au "spălat" rufele, în direct, la Neatza! Cine a ieşit cel mai ud?

Răzvan Simion şi Lidia Buble s-au confruntat într-o provocare care s-a lăsat cu hainele ude, la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Răzvan Simion şi Lidia Buble s-au confruntat într-o provocare care s-a lăsat cu hainele ude, la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Rând pe rând, fiecare concurent va trage câte o carte, cel care are o carte mai mare, are dreptul să îl ude cu un singur recipient pe celălalt. Recipientul va fi ales înainte de a trage cartea.

Primul stropit a fost chiar Răzvan, iar Lidia a fost drăguță și i-a turnat în cap.Tura următoare a fost câștigată de Răzvan, însă a ales să nu o stropească pe iubita sa și s-a udat singur. A treia oara Lidia a dorit să fie chit. Ultima tură a fost pierdută de Lidia și a fost stropită în mișcări de dans.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!