Antena Căutare

Răzvan Simion are un mini tiz! Dani Oțil, ironii la adresa colegului său: „Avem și tenul ăsta de copii de 10 ani!” - Video

Răzvan Simion și-a găsit un mini tiz. Octavian Ştefan Jujan, în vârstă de opt ani, a primit un test de la Dani Oțil, care l-a ironizat pe colegul său, în stilul caracterisric.

„Noi avem și tenul ăsta de copii de 10 ani, cel mult! Așa suntem noi – ne purtăm vârsta frumos pe picioare”, a glumit Dani Oțil.

Matinalul l-a testat pe Octavian Ştefan Jujan, ca să vadă dacă, într-adevăr, seamănă cu Răzvan Simion.

Dani Oțil l-a întrebat pe băiat dacă îi place școala și în ce sens – dacă îi plac mai mult fetele de acolo decât învățătura. Răspunsul simpaticului mini Răzvan l-a convins.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrierile se fac aici.

Imagini senzaționale cu reacţia unui bărbat care află că va fi tătic de tripleţi. "Unu, doi, trei?!" Video... Legenda Raliului Dakar şi-a prezentat spectaculoasa motocicletă la Neatza cu Răzvan şi Dani! "Am mers 920 de km&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x