Căutare Live

Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Sportului” - VIDEO

Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan au apărut în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, din solidaritate cu ministrul Sportului, care a avut o „defecțiune tehnică”.

Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Sportului” - VIDEO

Ministrul Sportului a apărut în pantaloni scurți într-un interviu la televizor. Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan s-au îmbrăcat la fel fiind în asentiment cu el.

„Suntem și noi în ton cu lumea și am zis că astăzi ar trebui să fim alături de domnul ministru al Sportului, care astăzi probabil că se viralizează pe toată planeta și toată lumea îl vede așa.

Vedeți, metehnele lucrului de acasă! Recunoașteți că ați fost în cel puțin o întâlnire cu colegii îmbrăcați doar în partea de sus. După cum știți, ministrul nostru a avut o defecțiune tehnică și s-a văzut și partea de jos a ministerului”, a spus Dani Oțil.

Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

„Noi având o vârstă, la chiloți ne trebuie și bretele. Să remarcăm și faptul că, după mult timp, avem un ministru care chiar arată bine în chiloți! Suntem alături de dumneavoastră! Asta înseamnă să fim uniți”, a adăugat Dani Oțil.

Ministrul Sportului, prima reacție după ce a apărut în cămașă și în chiloți, în direct, la TV: ”N-am o problemă că imaginile au devenit virale!”

„Și asta înseamnă să nu ai nimic de ascuns”, a glumit și Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro.

Urmăriți clipul de mai jos din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Provocare extremă pentru Dorian Popa, regele pătrățelelor! "Este pentru prima oară când mușchii mă trag înapoi! El ... Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO...
Ultimele știri
x