Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

"Legenda spune că orice pui pe el stă bine!" Cum a ajuns Răzvan Simion să fie manechinul de serviciu de la "Neatza cu Razvan si Dani"

 
+2 click pentru
galerie

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a pozat ca manechin în rubrica "Stil de Succes".

Nu doar fetele au pozat în ținutele de astăzi, și Răzvan a vrut să fie în centrul atenției și s-a alăturat fetelor la rubrica „Stil de Succes”. 

Cu privirea lui de cuceritor s-a potrivit perfect între Ramona, Amalia și Gabriela, care au format un tablou demn de revistele de modă. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI