Antena Căutare

Răzvan, dezvăluire neașteptată despre colegul Dani! „Te uitau părinții la grădiniță pe tine, deși stăteai la 100 de metri”

Răzvan de la emisiunea „Neatza” a fost azi o poftă nebună de a depăna amintiri din copilărie. Astăzi sunt colegi de platou, dar în copilărie, el și cu Dani făceau lucruri pe care nimeni nu și le-ar fi imaginat!

Răzvan de la emisiunea „Neatza” a fost azi o poftă nebună de a depăna amintiri din copilărie. Astăzi sunt colegi de platou, dar în copilărie, el și cu Dani făceau lucruri pe care nimeni nu și le-ar fi imaginat!

Așa am afla, de exemplu, o pățanie de la jocul "de-a v-ați ascunselea" a lui Dani. Pe atunci doar un puști de grăiniță, Oțil a fost scos dintr-un sac cu rufe având culoarea verde la față! Iar motivul este mai mult decât amuzant!

Apoi, publicul a putut afla cum arăta Dani în clasa I! Răzvan nu s-a lăsat și, pe lângă numeroasele amintiri destăinuite, n-a ratat nici ocazia să-l tachineze pe colegul și prietenul său!

De ce părinții îl uitau pe Dani la grădiniță și ce alte detalii amuzante au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Dani, scos verde la față dintr-un sac! Răzvan a povestit tot ce s-a întâmplat! „Când am deschis ușa...”... Cătălin Oprișan, dezvăluiri de senzație! „Am bătut la ușa vestiarului în care erau cei de la FC Barcelona și când mi-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x