Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Răzvan Simion și Dani Oțil vor să devină cei mai buni ciobani din România! Ramona Olaru le dă lecții de tras la coasă | Video

Călin Matieș este unul dintre cei mai puternici susținători ai produselor tradiționale. A venit la Neatza cu Răzvan și Dani să le arate prezentatorilor cum se întoarce fânul cu furca.

Președintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, Călin Matieș, a fost invitat la ”Neatza” și, desigur, nu a venit cu mâna goală. Astfel că platoul emisiunii s-a umplut de fân.

Călin Matieș a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să le arate prezentatorilor cum se întoarce fânul cu furca.

Răzvan n-a rezistat tentației de a întoarce fânul proaspăt tăiată de invitat, iar Ramona Olaru le dă lecții de tras la coasă.

Călin Matieș are un mesaj pentru români: "Produsele românești ar trebui să fie prioritare în supermarketurile din țara noastră. Cred că produsele tradiționale fac parte din tezaurul României."

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro