Antena Căutare

Răzvan Simion și Dani Oțil vor să devină cei mai buni ciobani din România! Ramona Olaru le dă lecții de tras la coasă | Video

Călin Matieș este unul dintre cei mai puternici susținători ai produselor tradiționale. A venit la Neatza cu Răzvan și Dani să le arate prezentatorilor cum se întoarce fânul cu furca.

Președintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, Călin Matieș, a fost invitat la ”Neatza” și, desigur, nu a venit cu mâna goală. Astfel că platoul emisiunii s-a umplut de fân.

Călin Matieș a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să le arate prezentatorilor cum se întoarce fânul cu furca.

Răzvan n-a rezistat tentației de a întoarce fânul proaspăt tăiată de invitat, iar Ramona Olaru le dă lecții de tras la coasă.

Călin Matieș are un mesaj pentru români: "Produsele românești ar trebui să fie prioritare în supermarketurile din țara noastră. Cred că produsele tradiționale fac parte din tezaurul României."

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Meci demonstrativ de baschet, între ministrul sportului și fostul căpitan al naționalei | VIDEO... Prognoza Meteo, 9 iulie 2020. În ce zone din țară se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x