Antena Căutare

Recomandări de weekend 26-29 aprilie 2019. Cum îți poți petrece minivacanța de Paște în București și în țară

Cele mai interesante evenimente din weekendul de Paști, 26-29 aprilie 2019, au fost prezentate de Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cele mai interesante evenimente din weekendul de Paști, 26-29 aprilie 2019, au fost prezentate de Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Se spune că de Paște e bine să îți cumperi ceva. La Târgul de vechituri din București, vizitatorii pot cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, decorațiuni, cărți, ceasuri, mobilier și multe alte lucruri din universul casei.

La munte, la Brașov, mai toate pensiunile ademenesc turiștii cu bucate tradiționale, grătare în aer liber, program pentru copii, dar și drumeții montane ghidate. Un exemplu de pachet oferit turiștilor arată așa: foc de tabără cu țuică fiartă și vin fiert, open bar la cină și la dejunul pascal, jocuri interactive pentru copii și atelier de încondeiat ouă.

La mare, plaja se pregătește de deschiderea sezonului. La fel și cluburile de la malul mării, care vor fi pline în noaptea Învierii.

Mai multe recomandări pentru acest weekend făcute de Lucsandra Săndulescu sunt disponibile în clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani și Răzvan la munte! Invitație la ski de Paște! La Sinaia, la Cota 2000, se poate schia pe cinci pârtii! Ce spun spe... Răzvan Simion și Dani Oțil au mâncat creastă și bărbăție de cocoș, la tatăl lui Marius Copil! „Erau ca niște măsline mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x