Antena Căutare

Recomandări pentru weekendul 16 - 17 noiembrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 16 - 17 noiembrie 2019.

Recomandări pentru weekendul 16 - 17 noiembrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber Galerie
Recomandări pentru weekend

Am așteptat tot anul vinerea cu cele mai mari reduceri! E Black Friday așa că iubitorii de cumpărături ies din casă, magazinele sunt pline ochi, iar cei care preferă shopping-ul online sunt atenți la ecrane să găsească tot felul de chilipiruri. Dacă nu ați cheltuit deja toți banii în același loc, vă propunem câteva evenimente fun pentru weekendul acesta.

Multe doamne au suspinat dpă domnul Florin Piersic și viața lui a fost mereu subiectul unor povești sumoase. Unul din cei mai iubiți și populari actori ai României ajunge duminică la București cu un spectacol memorabil, în care va povesti despre cei mai frumoși ani din carieră, amintiri de la filmările unor pelicule iconice pentru români și nu numai.

Dacă ai chef de un film bun și ultimele apariții nu te-au dat pe spate, astă searp ai motive să dai o fugă la cinema. Filmul „Marea provocare” are premiera și în România. Talentatul domn Matt Damon și luptătorul Christian Bale sunt protagoniștii unei pelicule mult așteptate care a cucerit deja întreaga planetă.

Alex Niculescu, director de operațiuni Emag: „Peste trei milioane și jumătate de articole așteaptă clienții de Black Fri... Pepe, amintiri din copilărie: „Am filmat la o nuntă, apoi cu banii câștigați mi-am luat haine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x