Antena Căutare

Recomandările specialiștilor privind metodele de prevenție a îmbolnăvirii cu coronavirus

Doctorii recomandă persoanelor care nu au simptomatologie, chiar dacă vin dintr-o zonă de focar, să se izoleze la domiciliu și să se informeze apelând numerele de telefon puse la dispoziție de autorități.

La nivel mondial cei mai mulți pacienți se vindecă, spune doctorul Adrian Marinescu. Un procent de 97% se așteaptă să fie vindecați, dintre cei contaminați.

Doctorul îndeamnă la optimism.

Mituri despre noul coronavirus, demontate de un medic de la Spitalul 'Matei Balş'

Telefoanele ar trebui folosite, fie 112, fie Telefonul Verde sau cel de la DSP, pentru ca oamnii care au nevoie de ajutor să fie informați.

Riscul de îmbolnăvire este mai mic. de aceea este bine ca oamenii să se infomeze. Măsurile de igienă sunt cele mai importante, pentru a preveni infectarea cu virus, spune specialistul.

În mijloacele de transport este o problemă, riscul fiind crescut. Dacă nu putem evita, trebuie să avem mască și să ne dezinfectăm foarte des.

Ieșitul în parc ar trebui să nu fie o prioritate. Izolarea la domiciliu ar trebui să fie regulă generală, susține medicul.

Urmăriți toate informațiile despre metodelele de prevenție a infectării cu coronavirus.

Răspândesc sau nu animalele de companie virusul Covid-19? Răspunsurile unui specialist... Cum să ne aprovizionăm corect, pentru două săptămâni, în caz de izolare la domiciliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x