Antena Căutare

Registrul Auto Român a lansat aplicația ce îți spune totul despre mașina pe care vrei să o cumperi! Cum funcționează și ce informații poți primi

Românii care vor să-și verifice autoturismul, prin aplicația lansată de Registrul Auto Român, pot afla norma de poluare, defecțiunile tehnice, kilometrii reali. 

Românii care vor să-și verifice autoturismul, prin aplicația lansată de Registrul Auto Român, pot afla norma de poluare, defecțiunile tehnice, kilometrii reali.

„Ca să nu mai luați mașini din Olanda care au avut ca proprietar neveste de medici care au făcut în 30 de ani doar 40.000 de kilometri”, Registrul Auto Român a lansat o aplicație prin care românii pot verifica întregul și adevăratul istoric al unei mașini.

Aplicația „Istoric Vehicul” a fost lansată. Oricine își dorește să obțină detalii despre un autovehicul, poate intra în aplicație și să-și introducă adresa de email și datele mașinii. Va primi un cod de acces care va genera toate detaliile pe care cumpărătorul și le-ar putea dori.

Directorul General al Registrului Auto Român, ne-a dat mai multe informații.

„Aplicația se adresează tuturor cumpărătorilor care doresc să știe, înainte de a face o achiziție, date despre autovehicul. Noi vom furniza norma de poluare, anul de fabricatie, culoarea, dacă are carte de identitate sau nu, istoricul kilometrajului.”

În cât timp primește utilizatorul informațiile cerute, după introducere codului de acces în aplicație?

„Aplicația este făcută să funcționeze instant. Odată introduse datele, adresa de email și seria de șasiu, va primi instant datele despre vehicul.”

Mai multe detalii despre aplicația lansată de RAR, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

Chiar și accidentată, Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, pentru a patra oară! „S... Bună dimineața, sănătate! Enterocolita, boala mâinilor murdare. Cauze, simptome si tratament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x