Antena Căutare

Remedii naturale pentru normalizarea tensiunii arteriale. Cum poți ține sub control hipertensiunea

Carmen Nonn, medic cu competență în apifitoterapie, a vorbit, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre remediile naturale pentru normalizarea tensiunii arteriale.

Carmen Nonn, medic cu competență în apifitoterapie, a vorbit, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre remediile naturale pentru normalizarea tensiunii arteriale.

„Gestionarea valorilor tensiunii în cazul hipertensiunii arteriale nou depistate, fără complicații se poate realiza cu ajutorul remediilor naturale din plante medicinale”, a spus medicul Carmen Nonn.

Plante recomandate pentru reducerea valorilor tensionale și a frecvenței cardiac sunt: păducelul, vâscul și talpa gâștei.

„Pe lângă aceste remedii, este bines ă ținem cont și de controlul sau de reducerea cât se poate a factorilor de risc – cei pe care îi putem modifica, precum: consumul de sare, kilogramele în plus, stress, surmenaj”, a mai explicat medicuul Carmen Nonn.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Atenție, ce înseamnă pentru bărbați dacă porți cercei rotunzi! Când a aflat, Ramona Olaru și-a scos cercelul imediat - V... Cântăreața Mi, apariție incendiară la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Artista recomandă terapia cu îngeri! „Îngerul iertării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x