Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine roșii românești, zucchini, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Dovlecei crocanți cu sos de vară".
Pentru această rețetă aveți nevoie de zucchini, dar puteți opta și pentru dovlecei. Aceștia se taie mai întâi pe jumătate apoi în niște bastonașe de grosimea unui deget. Se condimentează cu puțină sare și se lasă circa 10 minute pe un servețel absorbant pentru a se usca.
Apoi se tăvălesc prin făină, ou și pesmet amestecat cu mult parmezan și se bagă la cuptor pentru 10-15 minute.
Sosul îl preparăm din următoarele ingrediente: maioneza și ardei copți, roșii, o lingură, două de branză topită, o lingură de muștar și usturoi.
Rețeta este una simplă, ușoară și de vară.
Un bărbat s-a plictisit de grătarul banal și a ales o locație inedită unde să-l facă: în mijlocul oceanului... Fotbalistul Robert Lewandowski deschide sticlele de șampanie cu piciorul...