Antena Căutare

Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Ramona Olaru, apariție de senzație într-o ținută care îi flatează silueta

Ramona Olaru s-a pregătit pânâ în cele mai mici detalii pentru a da startul Revelionului de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani și a bifat, din nou, o apariție de zile mari. Iată cum a apărut frumoasa prezentatoare în ediția specială de azi.

colaj foto ramona olaru la Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Galerie
Ramona Olaru a cucerit din nou cu apariția sa senzuală din ediția specială de la Revelionul de zi cu Răzvan și Dani. | Antena 1

Antena 1 dă statul petrecerii de final de an! Matinalii voștri, alături de colegii lor, au pregătit o ediție specială de Rezvelionului de zi și au pregătit o mulțime de suprize și joculețe pentru a vă face încălizierea. Toți s-au gătit la patru ace, însă Ramona Olaru a atras toate privile în ediția specială difuzată pe 31 decembrie 2022.

Cum a apărut Ramona Olara la Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Ținuta ei i-a pus în valoare atuurile

Ramona Olaru a cucerit din nou cu apariția sa senzuală. Și pentru această ediție specială, frumoasa prezentatoare a ales o ținută care i-a pus în valoare trupul sculptat și picioarele de o lungime amețitoare.

Vedeta a optat pentru un set format din două piese și a debordat de sex-appeal. Cum era de așteptat, Ramona Olaru a ales să poarte culoarea auriu, potrivită cu un eveniment atât de special precum petrecerea de final de an.

Setul de paiete care imită solzii de pește au creat un efect spectaculos și a fost doza de glam de care era nevoie. Pentru că este atentă și la cele mai mici detalii, sexy prezentatoarea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei statment, în formă de inimă cu piatră prețioasă de culoarea smaraldului, în contrast perfect.

Pantofii cu toc înalt nu au lipsit nici de această dată, și astfel, au trasformat ținuta vedei într-una uluitoare, de la care nu îți mai poți lua ochii.

Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1, pe 31 decembrie

Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion.

Astfel, începând cu ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe haioşii matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Care dintre echipele conduse de către Răzvan şi Dani va câştiga confruntarea, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială Super Neatza cu Răzvan şi Dani din 31 decembrie, de la ora 17:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia se vor putea delecta şi cu un mini-recital semnat Florin Ristei şi trupa Freestay.

Petrecerea va continua de la ora 20:00 până... în 2023 cu Revelionul de seară! Pentru că la Antena 1, petreci într-o zi cât alții într-un an! Pe 31 decembrie, ai Revelion de zi și Revelion de seară.

Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1, pe 31 decembrie, de la ora 17:00... Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Reacția lui Dani Oțil când a cunoscut-o pe Adina, astroloaga de du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x