Antena Căutare

Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Reacția lui Dani Oțil când a cunoscut-o pe Adina, astroloaga de duminică

Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani petrec alături de toți colegii lor.

colaj foto dani otil si adina la Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023 Galerie
Dani Oțil a întâlnit-o, pentru prima dată, pe prezentatoarea horoscopului de duminică de la Super Neatza. Reacția lui a stârnit hohote de râs. | Antena 1

Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani aduce împreună întreaga echipă a show-ului pentru o petrecere pe cinste. Gașca din timpul săptămânii și cea din weekend aduc atmosfera de sărbătoare în casele telespectatorilor și pregătesc atmosfera pentru seara dintre ani. Iar acesta a fost prilejul perfect pentru colegii să se cunoască mai bine. Cel mai susprins a fost, de departe, Dani Oțil care a avut ocazia să o întâlnească pe prezentatoarea horoscopului de duminică.

Cum a reacționat Dani Oțil când a cunoscut-o pe astroloaga de duminică la Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023

Dani Oțil a rămas fără cuvinte atunci când a întâlnit-o față în față pe cea care prezintă horoscopul de diminică. Apariția Adinei în platoul Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023 a fost o adevărată „provocare” pentru acesta care a avut câteva remarci de făcut.

Îndrăgitul prezentator TV a măsurat-o din priviri pe colega lui din echipa de weekend și a urmat un schimb de replici între cei doi.

„Lucrați la noi? Nu vorbiți că nu aveți microfon, dați din cap. Deci lucrați la noi....nu v-am mai...”

„Și dumneavoastră sunteți tot puțin...Leu? Sunteți tot o zodie de..pământ?, a mai întrebat aceasta mai mult prin semne.

„Iertați-mă că vă întreb, sunteți tot la fel de prăpăstioasă ca și cumătra vulpe aici de față sau sunteți mai pozitivă?”, a mai întrebat-o Dani Oțil, făcând referire la colega lor de la matinal, Bianca.

„Mai pozitivă, da. Având în vedere că este horoscopul de duminică, nici nu aș putea să fiu altfel”, i-a răpuns frumoasa lui colegă.

„Atunci, Bianca, nu fi sfioasă, mai las-o și joi, de exemplu, marțea”, a mai adăugat prezentatorul TV.

„E o mare bucurie să văd că mai e încă o angajată mai înaltă decât mine. Cred că așa vă alege. Mă simt ca acasă”, a mai adăugat aceata spre amuzamentul celor tuturor celor prezenți.

Răzvan şi Dani, gazdele Revelionului de zi la Antena 1, pe 31 decembrie

Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion.

Astfel, începând cu ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe haioşii matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Care dintre echipele conduse de către Răzvan şi Dani va câştiga confruntarea, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială Super Neatza cu Răzvan şi Dani din 31 decembrie, de la ora 17:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia se vor putea delecta şi cu un mini-recital semnat Florin Ristei şi trupa Freestay.

Petrecerea va continua de la ora 20:00 până... în 2023 cu Revelionul de seară! Pentru că la Antena 1, petreci într-o zi cât alții într-un an! Pe 31 decembrie, ai Revelion de zi și Revelion de seară.

Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Ramona Olaru, apariție de senzație într-o ținută care îi flatează ... Revelionul de zi de la Neatza cu Răzvan și Dani 2023. Ilona Brezoianu, ținuta de senzație din platou. Reacția lui Florin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x