Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

România a intrat în stare de alertă! Tot ce trebuie să știm, dar și ce reguli trebuie să respectăm în următoarele 30 de zile |VIDEO

România a intrat în stare de alertă pentru 30 de zile. Care sunt regulile care se impun și care trebuie respectate în stare de alertă, în următoarea perioadă.

Relulile impuse începând de astăzi sunt clare și obligatorii pentru toata lumea. Incepând de astăzi trebuie purtată masca, obligatoriu în spațiile închise. Se pastrează distanța, iar spălatul cât mai des pe mâini trebuie sa fie o regula generala.

Putem sa mergem la salon, biserici, cabinete dentare, magazine din mall-uri mari cu intrare stradală, dar si în mall-uri de pâna la 15 mii de metri pătrați, de asemenea în parcuri si muzee.

Mai frumoasă de atât nu se poate! Iubita lui Dani, perfecțiunea întruchipată! Ce mesaje primesc cei doi îndrăgostiți de la admiratori| FOTO

Terasele și restaurantele râmân în continuare închise. Din păcate nu se deschid foarte multe muzee.

În continuare nu se zboară către tările consoderate cu risc crescut de izolare.

Tot de astazi ne deplasăm în interiorul localității si în zonele metropolitatne, făra declarație pe propria răspundere, însa daca iesim din localitate si avem motive întemeiate, va trebui sa completam o declarație pe propria răspundere.

S-a pus cu burta pe ... geam, la propriu! Spectacol de senzație în izolare! Râzi cu lacrimi! |VIDEO

Școlile ramân în continuare închise, iar amenzile care vor fi aplicate în aceasta perioada, încep de la 500 de lei si ajung pâna la 15.mii de lei.

Vor fi aplicate sancțiuni și în această perioadă.

Urmăriți mai multe recomandări accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Razvan si Dani.