Antena Căutare

Românii spun lucruri trăsnite pe Facebook! „Dacă pierzi tot n-ai pierdut nimic! Dacă nu pierzi nimic ai pierdut tot”

Răzvan şi Dani au început dimineața în forță, prezentând care sunt cele mai amuzante mesaje de pe Facebook! Uneori vrei să pari deștept, dar nu prea îți iese!

Răzvan şi Dani au început dimineața în forță, prezentând care sunt cele mai amuzante mesaje de pe Facebook! Uneori vrei să pari deștept, dar nu prea îți iese!

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au o rubrică specială în cadrul căreia prezintă care sunt cele mai amuzante mesaje găsite pe diferitele rețele de socializare.

Să luăm, de exemplu, această postare: „Dacă pierzi tot n-ai pierdut nimic! Dacă nu pierzi nimic ai pierdut tot”. Oare ce a vrut autorul să zică?!

La fel de „inspirat” este și mesajul: „Cum să iau decizii drepte când am inima pe stânga???”.

Dar poate că cel mai tare text de pe rețelele de socializare este acesta: „Mie nu plac omenii care VB PE la spate ce ai de zia zii an fata o seara placita”.

Urmărește clipul video de mai sus ca să te distrezi din plin cu alte mesaje amuzante, prezentate la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Dani Oțil, enervat cumplit de pantalonii cu glezna la vedere! „Zici că sunt ai lu' tata, ăia pe care îi folosea când...”... „Lasagna RS”, o rețetă simplă și rapidă, cu care poți face spectacol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x