Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Romeo Fantastik, mesaj de senzație pentru Dani Oțil! „Să le puneți mai mult la treabă...”

 

Dani Oțil, îndrăgitul prezentator de la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", a primit un mesaj de la Romeo Fantastik!

A fost o dimineață de senzație, presărată cu momente speciale în care Vlădutz ne-a gătit pentru a ne face weekendul mai dulce și sportivi din Generația de Aur, precum Dănuț Lupu și Miodrag Belodedici, au venit să ne spună mai multe despre Centenarul Fotbalului Românesc!

Și fiindcă la „Neatza cu Răzvan și Dani” chiar le poți vedea pe toate, simpaticul Dani Oțil a arătat colegilor săi de platou ce mesaj complet neașteptat a primit de la celebrul Romeo Fantastik!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce a transmis acesta!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI