Antena Căutare

S-a aflat motivul pentru care Flavia nu s-a căsătorit până acum: "Am ştiut de la 16 ani..."

Surpriză mare la "Neatza". Flavia şi-a făcut curaj, a îngenuncheat şi l-a "cerut în căsătorie" pe Dani, iar momentul a fost unul SA-VU-ROS!!!

Surpriză mare la "Neatza". Flavia şi-a făcut curaj, a îngenuncheat şi l-a "cerut în căsătorie" pe Dani, iar momentul a fost unul SA-VU-ROS!!!

Un "buchet" de ţelină aruncat şi prins, o îngenunchere ca la carte, o cerere specială şi un răspuns... negativ. Flavia şi Dani au făcut show de zile mari la "Neatza".

Cu această ocazie, vecina a recunscut "motivul" pentru care încă nu s-a căsătorit: "Am ştiut de la 16 ani, de când am îmbrăcat prima oară rochia de mireasă, că o să​ fie nasol. Dacă nu mă mărit nici anul ăsta, tu o să fii de vină", spune amuzată Flavia.

Dar mai bine vă lăsăm să priviţi întreg momentul. Merită!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a făcut senzație la „Next Star”, Daria Ștefan revine cu o super piesă, de care te îndrăgostești imediat!... Râzi cu lacrimi! Ai greșit buzunarul, copilul meu: Un bebeluș plânge, dacă nu primește bancnote mari: "Ce facem? Am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x