Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

S-a descoperit! Cum arată Moș Nicolae, de fapt!

 

Un reporter special al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a strecurat într-o școală pentru a descoperi ce fac copiii de la clasa I!

Lucsandra Săndulescu a mers să vadă ce au primit cei mici în dar de la Moș Nicolae, dar și cum arată acesta în viziunea copiilor.

Elevii de la clasa I i-au făcut portretul prin frumoase desene colorate și astfel am aflat cum arată, de fapt, Moș Nicolae!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe