Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Să scrii ce s-a petrecut în scena asta e greeeeu! Dați un play! Răzvan și Dani și-au pus batic și ”s-au luat la trânte”: ”Taci că arunc cu proteza-n tine!”

 

Să scrii ce s-a petrecut în scena asta e greeeeu! Abia după ce veți urmări clipul, vă veți da seama despre ce vorbim!

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-au deghizat în două băbuţe simpatice. Subiectul discuției a fost Flavia și faptul că, aseară, vecina noastră s-a aflat la Opera Națională, acolo unde a urmărit spectacolul de balet ”Lacul lebedelor”.

Cândva și ea o lebădă, căci Flavia noastră a fost balerină profesionistă, babele au luat-o la întrebări. Prințul, Flavia, unde-i prințul?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe