Antena Căutare

Sanda Ladoşi a aflat care este călcâiul lui Ahile în cazul lui Dani Oțil! „Ești chiar enervant”

Sanda Ladoşi a povestit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cum îi este acum, că a trecut de la latura artistică la management, ca director artistic al Circului Metropolitan București, și a descoperit care este călcâiul lui Ahile în cazul lui Dani Oțil.

Sanda Ladoşi a povestit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cum îi este acum, că a trecut de la latura artistică la management, ca director artistic al Circului Metropolitan București, și a descoperit care este călcâiul lui Ahile în cazul lui Dani Oțil.

„E destul de complicat, pentru că sunt în prea multe proiecte bogate. Încerc să le rânduiesc, ca să fie bine pentru toată lumea. La Circul Metropolitan București vrem să scoatem o premieră foarte frumoasă, cu două personaje celebre. Este o aventură, cu multe încurcături. După doi ani și jumătate de pauză în care n-am folosit animale, vom folosi cai, câini și papagali, pentru că este singura permisivitate pe care noi o avem ca instituție”, a spus Sanda Ladoși.

A reușit să treacă de la latura artistic la management, deoarece este foarte organizată, foarte disciplinată și are capacitatea de a se adapta ușor.

În platoul celui mai iubit matinal, Sanda Ladoși a descoperit și care este călcâiul lui Ahile în cazul lui Dani Oțil. Limba. Păi nu?

„Eu am călcâiul lui Ahile în gură?”, s-a întrebat Dani Oțil, care apoi a fost inspirat de răspunsurile Sandei Ladoși la întrebările pe care i le-a pus Răzvan Simion. S-a gândit cum i-ar răspunde el colegului său.

„Partea artistică ție îți lipsește cu desăvârșire. Știe toată lumea că ești (organizat, n.r.). Ești chiar enervant”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil.

Sanda Ladoşi a început să cânte de la o vârstă fragedă, astfel că la șapte ani a devenit solistă în corul școlii și la vârsta de 10 ani a învățat pian și chitară. După ce a încântat cu muzica ei, artista s-a retras o perioadă din viața publică, pentru a se dedica celor doi copii ai ei, Bogdan și Ioana. Din anul 2017, este director artistic al Circului Metropolitan București.

Cum arată acum casa celui care a compus muzica pentru imnul României. Ce comori ascunde – Video... A fost un cârciumar supraponderal, dar s-a transformat într-un maratonist extraordinar! Cum a reușit să își schimbe viaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x