Antena Căutare

Sărbătorește Valentine's Day într-un mod unic și ”Căsătorește-te la Neatza”. Cum te poți înscrie și câștiga inelul de logodnă

Te-ai plictisit de clasicele cine romantice de Valentine's Day? Îți oferim șansa să celebrezi Ziua Îndrăgostiților într-un mod inedit și să spui mult așteptatul ”DA” la ”Căsătorește-te la Neatza”. Iată cum te poți înscrie și intra în posesia marelui premiu pus la bătaie: un inel de logodnă cu diamant.

ilustratie cu un cuplu casatorite Galerie
CONCURS! Poți câștiga un inel de logodna la Neatza cu Răzvan și Dani

Ce trebuie să știi? Înscrierile pentru campania ”Căsătorește-te la Neatza” se derulează în perioadă 25 ianuarie-14 februarie.

Când și cum te înscrii la ”Căsătorește-te la Neatza”, concursul de Ziua Îndrăgostiților

Îndrăgostiții trebuie să intre pe pagina de înscriere https://a1.ro/neatza/concurs/ și să completeze formularul de înscriere pentru concursul ”Căsătorește-te la Neatza”.

Acesta conține câteva întrebări care ne ajută să vă cunoaștem mai bine și, de ce nu, să fim martori la cel mai important eveniment din viața voastră.

Cum povestea ta de iubire este specială, te așteptăm să ne dai detalii despre modul în care v-ați cunoscut, ce planuri de viitor aveți, dar și când v-ați propus să întemeiați o familie.

Cine se poate înscrie la ”Căsătorește-te la Neatza”

Prin înscrierea la concursul ”Căsătorește-te la Neatza” fiecare participant trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

- să fie posesor al unui act de indentitate;

Citește și: REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Casatoreste-te la Neatza”

- să fie necăsătorit;

- să aibă domiciliul stabil în România și 18 ani împliniți la data începerii acestui concurs.

Cum se alege cuplul finalist la ”Căsătorește-te la Neatza”

În fiecare ediție, va fi selectată, de către redacția emisiunii, una dintre cele mai bune declarații, pe baza următoarelor criterii: originalitate și creativitate. Persoanele participante selectate vor intra apoi în direct, prin webcam.

Dintre acestea vor fi selectate 3 cupluri finaliste, pe criterii de spontaneitate și originalitate, urmând ca ele să participe în direct, în data de 12 februarie la Finala concusului, în platoul emisiunii.

Atunci vor parcurge niște probe de îndemânare, perspicacitate și spontaneitate, stabilite de prezentatori, al căror rezultat va duce la desemnarea unui singur cuplu câștigător.

Citește și: REGULAMENTUL CONCURSULUI ”Casatoreste-te la Neatza”

După validarea cuplului câștigător, organizatorul va încheia un proces verbal în care va consemna:

1. numele și prenumele cuplului câștigător (cu individualizarea seriei CI)
2. valoarea premiu acordat.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului ”Căsătorește-te la Neatza”, click AICI.

Salată de ciuperci cu maioneză și murături, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 12 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x