Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Schimbare uriașă în formația Phoenix! Ce anunță celebrul artist Nicu Covaci

 

Surpriză uriașă pentru fani! Legendara trupă Phoenix se află în turneu național cu proiectele „Classics” și „Sinteza Rapsodia”.

Concertul Phoenix Classics propune o trecere prin momentele cheie din istoria muzicală a formației Phoenix.

Invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, solistul Nicu Covaci a anunțat noua componență a formației: „Am o trupă nouă, tânără și frumoasă”!

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI