Antena Căutare

Schimbări majore la polițele RCA! Titularul nu va mai fi doar proprietarul mașinii. Cum se vor modifica prețurile: „Polițele RCA trebuie să reflecte riscul de accident, iar acesta ține de șofer, nu de mașină”

Schimbări majore la RCA. Se pare că asigurarea obligatorie se va face pe numele șoferului, nu ca până acum, pe numele proprietarului autoturismului. 

Schimbări majore la RCA. Se pare că asigurarea obligatorie se va face pe numele șoferului, nu ca până acum, pe numele proprietarului autoturismului.

Se dorește schimbarea poliței RCA, trecerea ei de pe numele proprietarului autoturismului, pe numele șoferului, dar și modificarea duratei de valabilitate.

Ce se va întâmpla în cazul mașinilor conduse de mai mulți șoferi? Bodgan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, a venit cu detalii:

„Polițele RCA trebuie să reflecte riscul de accident, iar acesta ține de șofer, nu de mașină. Evident, dacă sunt mai mulți conducători auto care folosesc aceeași mașină, prețul poliței RCA va trebuie să fie adaptat.

Propunerea nu este una iminentă. Nu mă aștept ca această schimbare să fie introdusă în lunile următoare. O schimbare a legislației RCA va avea loc în următoarele luni, dar nu cred că va fi preluată acum, avem alte priorități.”

Mai multe informații, în materialul video de mai jos:

Dani Oțil, mesaj pentru cântăreața Franny: „Dacă eu aș fi fost fostul tău iubit și aș fi vrut să mă despart de tine...”... Ce trebuie să știe toți părinții care își înscriu copiii mai devreme la grupa pregătitoare: „Trebuie înțelese efectele p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x