Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Se apropie weekend-ul, e veselie mare! Râzi cu lacrimi! Noul slogan al matinalilor a fost votat: "Azi la Neatza dacă vii, poți să faci şi trei copii"

 

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au lansat un nou slogan pentru emisiune.

După ce s-au duelat în "zicale" care mai de care mai haioase, Răzvan şi Dani au ajuns la concluzia că noul slogan al emisiunii ar putea fi "Azi la Neatza dacă vii, poţi să faci şi trei copii" .

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!