Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Se distrează ei, dar și când discută serios! Flavia a aflat câți copii va avea Dani. Dar ea? Asta e mâna destinului!

 

Flavia Mihăşan, frumoasa vecina de la "Neatza cu Razvan si Dani",crede în numerologie, iar de aici o întreagă discuție s-a iscat în platoul celui mai îndrăgit matinal din România. 

Flavia zice așa, că în viață te urmăresc anumite cifre, iar dacă ești genul de persoană atentă la detalii, o să le identifici. Mai mult, tot ea zice, că 2017 ar fi un an de top, pe motiv ca cifrele adunate dau 1. Gata, vom fi toți "Number 1"! 

Dar stați că asta nu e tot! Flavia știe să ne zică și câți copii vom face. Dani, de exemplu...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe