Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Rock on! Sebi și Dani, cei mai energici concurenți de la "Next Star", au făcut show în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani"

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Sebi și Dani, foști concurenți la Next Star, au interpretat, LIVE, melodia "Highway to Hell", de la trupa AC/DC.

Sebi și Dani formează împreună proiectul "School of Rock" și au ajuns până în Finala de Popularitate a show-ului "Next Star", sezonul 9.

La "Next Star", Sebi și Dani au fost acompaniați chiar de Dan Bittman, într-o interpretare de excepție pe "Banii vorbesc" de la Holograf.

Distracție cu spumă pentru copii la grădiniță

Sebi și Dani sunt doi puști din București care sunt mari iubitori de muzică rock. Cei doi sunt mari fani Holograf, Iris, Whitesnake, Aerosmith, Led Zeppelin.

Sebi și Dani visează să cânte cu trupele Holograf și Iris la Arenele Romane.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro