Antena Căutare

Sfaturi de circulație pe zăpadă și ninsoare de la Dani. „E important!”

Dani Oțil a oferit câteva sfaturi de circulație pentru șoferii care ies în trafic când ninge. Înainte de a pleca cu mașina, este importantă verificarea frânelor. 

Dani Oțil a oferit câteva sfaturi de circulație pentru șoferii care ies în trafic când ninge. Înainte de a pleca cu mașina, este importantă verificarea frânelor.

„E important ca astăzi să fiți mai îngăduitori, mai atenți cu frâna, pentru că blochează, și, ca în fiecare an, vă dau acest sfat, de pe poziția unui băiat care încearcă să meargă și tare cu mașina de curse – înainte să părăsiți parcarea sau strada voastră sigură, nu uitați să încercați de doup-trei ori frâna, să vedeți cum prinde”, a spus Dani Oțil.

„În felul acesta puteți fi mai relaxați”, a mai spus el.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Diferențele importante dintre durerile de cap și migrene! Tu știi să le deosebești? Cum le tratezi natural - VIDEO... Minune la „Neatza”! Cătălin Oprișan a avut parte de o surpriză. Dani: „A ajuns să se închine și la sfintele scobitori de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x