Antena Căutare

Simona Gherghe sărbători în autoizolare alături de familie. "Este greu, trebuie să ne descurcăm!"

Simona Gherghe se pregăteşte pentru Paşte împreună cu familia, soţul ei, Răzvan Săndulescu şi cei doi copii ai lor, Ana Georgia şi Vlad Ioan.

Simona Gherghe a intrat în direct cu Răzvan și Dani și a povestit despre statul în carantină cu doi copii: "Nu am mai ieșit de o lună, suntem mai stricți cu carantina asta, pentu că este mama cu noi și trebuie să o protejăm. Așa ca noi nu ieșim nici măcar pe stradă, să ne plimbăm cu bicicletele. Trebuie să ne descurcăm o perioadă. Este greu, copii sunt energici și s-au plictisit."

Simona Gherghe este o prezentatoare TV din România, lansată ca prezentatoare de știri, la Observatorul Antenei 1 și consacrată ca moderatoare a emisiunii Acces Direct.

Pentru mai multe detalii, urmărți video-ul de mai sus!

Cum arată Paştele pentru Petrică Mureşan şi familia lui. "Avem noroc că stăm acasă, nu ne plictisim"... Cum arată Paştele în familia Paulei Seling. "Va avea loc un spectacol special"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x