Antena Căutare

Simona Halep scrie istorie la Roland Garros. Poza care ne face mândri: "Scrie Roland Garros acolo, e locul întâi?"

La 16 ani, Simona Halep câştiga trofeul la Roland Garros şi ocupa fotoliul de lider. Sâmbătă va evolua în a doua ei finală din carieră, la Porte D'Auteuil şi poate scrie istorie în cazul în care se va impune.

La 16 ani, Simona Halep câştiga trofeul la Roland Garros şi ocupa fotoliul de lider. Sâmbătă va evolua în a doua ei finală din carieră, la Porte D'Auteuil şi poate scrie istorie în cazul în care se va impune.

În acest caz, Halep va deveni al treilea sportiv din România care câştigă prestigiosul turneu de Grand Slam de la Roland Garros, după Ilie Năstase, în 1973, şi Virginia Ruzici, în 1978.

Simona Halep, pentru a doua oară în finala Roland Garros! Tenismena a învins-o pe Pliskova în trei seturi

Florenţa Mihai a fost prima româncă ajunsă în finala turneului de la Roland Garros. Ea a fost învinsă, în 1977, de iugoslava Mima Jausovec, cu 6-2, 6-7 (5), 6-1.

În 1978, Virginia Ruzici a întrecut-o pe Jausovec în ultima act, cu 6-2, 6-2, devenind prima jucătoare din România care obţine trofeul.

Simona Halep, primele declarații după calificarea în finala Roland Garros: "Este turneul meu favorit. Acum, trebuie să mă relaxez"

Gică Popescu, despre perioada petrecută la Barcelona: "Nu îmi venea să cred. A fost un vis"... Râzi cu lacrimi! Cum se pregăteşte Dorel de atletism: "Bă, ți-a plecat excavatorul!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x