Simptomele mai puțin cunoscute ale infectării cu coronavirus, pe care nimeni nu ar trebui să le ignore! Mâncărimea la ochi este unul dintre ele! VIDEO

Infectarea cu noul coronavirus provoacă și alte simptome în afară de tuse și febră - cele acuzate cel mai frecvent de pacienții cu COVID-19.

Simptomele mai puțin cunoscute ale infectării cu coronavirus, pe care nimeni nu ar trebui să le ignore! Mâncărimea la ochi este unul dintre ele! VIDEO

profimediaimages.ro

Doctor Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, a explicat, miercuri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și care sunt cele mai frecvente simptome prezentate de bolnavii de coronavirus, în România.

„Simptomele sunt destul de variate. De cele mai multe ori, vorbim de febră, tuse, dificultăți de respirație, și putem să avem și durere în gât. Sunt și alte situații, când avem o simptomatologie digestivă sau niște forme ușoare ce ar putea să ne spună că e vorba despre o răceală, și, de fapt, să fie COVID-19.

Vorbim despre transmitere comunitară. Trebuie să ne izolăm toți și să luăm în calcul că în perioada următoare, pentru că totul e posibil și imprevizibil, trebuie să fim mult mai atenți decât până acum”, a spus medicul Adrian Marinescu.

Alte simptome ale noului coronavirus, mai ușoară, dar nu de ignorat, sunt:

  • Pierderea mirosului și gustului
  • Oboseala fizică
  • Oboseala psihică
  • Lipsa poftei de mâncare
  • Durere la nivelul abdomenului
  • Mâncărime, iritare, la nivelul ochilor

Urmăriți clipul de mai jos din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri